Ticket #76 (closed defect: fixed)

Opened 7 years ago

Last modified 7 years ago

ZOO not compiling again Mapserver 6.2

Reported by: lucadelu Owned by:
Priority: critical Milestone:
Component: zoo-kernel Version: 1.0
Keywords: compilation, mapserver Cc:

Description

If I try to compile ZOO with MapServer? 6.2 I obtain this error

/usr/bin/ld: cannot find -lmapserver
collect2: error: ld returned 1 exit status
make: *** [zoo_loader.cgi] Error 1

Change History

Changed 7 years ago by djay

  • status changed from new to closed
  • resolution set to fixed

With the 6.2.0 version of MapServer? you have to run make install from the MapServer? compilation tree to make sure that you can link against the installed libmapserver.so/.dylib library.

Once you run make install everything should be ok and should compile fine.

If anything still wrong please feel free to re-open the ticket or open another one.

Best regards.

Changed 7 years ago by djay

  • milestone 1.3dev deleted

Milestone 1.3dev deleted

Note: See TracTickets for help on using tickets.

Search

Context Navigation

ZOO Sponsors

http://www.zoo-project.org/trac/chrome/site/img/geolabs-logo.pnghttp://www.zoo-project.org/trac/chrome/site/img/neogeo-logo.png http://www.zoo-project.org/trac/chrome/site/img/apptech-logo.png http://www.zoo-project.org/trac/chrome/site/img/3liz-logo.png http://www.zoo-project.org/trac/chrome/site/img/gateway-logo.png

Become a sponsor !

Knowledge partners

http://www.zoo-project.org/trac/chrome/site/img/ocu-logo.png http://www.zoo-project.org/trac/chrome/site/img/gucas-logo.png http://www.zoo-project.org/trac/chrome/site/img/polimi-logo.png http://www.zoo-project.org/trac/chrome/site/img/fem-logo.png http://www.zoo-project.org/trac/chrome/site/img/supsi-logo.png http://www.zoo-project.org/trac/chrome/site/img/cumtb-logo.png

Become a knowledge partner

Related links

http://zoo-project.org/img/ogclogo.png http://zoo-project.org/img/osgeologo.png